مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد و جرم سرقت

باسلام و خسته نباشید. برادرم اعتیاد داشتند و برای استعمال مواد به خانه یکی از همسایه ها که خالی بود میرفتند که همسایه ها ایشان را میگیرند و به صاحب خانه اطلاع می دهند صاحب خانه کلیه اموالی که در منزل کم شده ذکر کردند هرچند منزل خالی بوده. ولی ذکر کردند در و پنجره و شیرالات نیست. برادرم در بازجویی ها به علت فشار زیاد قبول کردند برایش بیست ماه زندان بریدند. اکنون شصت میلیون نیز پول اموال گفتند. برادرم دوازده ماه از حبس را گذراندند و ما در وضعیت مالی نیستیم که بتوانیم پولی بدهیم و وضعیت مالی بدی داریم. اگر پول پرداخت نشود برادرم باید همچنان در زندان بماند؟؟؟؟ برادرم اکنون ترک کرده و میگوید من اموالی برنداشتم فقط برای استعمال میرفتم و در دادگاه تحت فشار قبول کردم. الان نا امید هست. برادرم بیست و دو سال دارد. چکار میشود کرد؟؟؟؟ کمکم کنیدلطفا

پاسخ ها :

اقرار به سرقت تحت فشار اقرار تحت فشار حبس سرقت اتهام سرقت سرقت