مشاوره حقوقی رایگان - ارث

من دو فرزندم 15و 19 ساله بودن از شوهرم طلاق گرفتم و بچه ها نزد من نگه داری میشوند. دو سال بعد شوهرم فوت کرد و بعد از حدود دو سال پدرشوهرم فوت کرد حال یک وکیل زبده تهرانی میگوید به دو فرزند تو از پدربزرگشان ارث میرسد آیا صحت دارد چیکار کنم و قراره انحصار وراثت کنن ما شهرستانی هستیم. لطفا راهنمایی کنید بچه های من خیلی نیازمندن. تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام با توجه به اینکه همسر شما زودتر از پدر خود فوت شده ارثی برای وی متصور نیست تا فرزندان شما سهمی داشته باشند شرط وراثت زنده بودن در حین فوت مورث است