مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سند از برادر

من یک مادر پیر و یک خواهر معلول دارم مادرم خونه رو به نام برادرم میزنه و در قبال سند قرار بود از آنها مراقبت کنه ولی الان بهشون رسیدگی نمیکنه من چگونه میتوانم سند را به نام مادرم باز گردانم

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..نوع سند مهم می باشد.سند صلح بوده یا هبه..وکالت بوده یا سند..ثمنی دریافت شده یاخیر...پاسخ به این سولات بسیار مهم می باشد..فلذا اگر نوع سند،سند فروش باشد و ثمنی در قبال آن پرداخت نشده باشد این سند قابل ابطال می باشد