مشاوره حقوقی رایگان - بریدن درخت

با سلام
من خانه ای را 16 سال پیش خریداری کرده ام که بیرون درب ورودی درخت انگوری کاشته شده که به دیوار خانه من چسبیده است
و این درخت به تالار خانه من آمده و یکی از شاخه های آن به خانه همسایه هم رفته که در آن پیر مرد و پیر زنی زندگی میکنند
حالا من به خاطر اینکه درخت بسیار قدیمی شده است و شاخه های آن کلفت شده است - شاخه های کلفت آن را هرس کردم تا از چند نوع انگور به این درخت پیوند بزنم
حالا همسایه ما که اصلا درخت جلوی درب آنها نیست آمده و درخت را کلا از بیخ بریده است و وقتی میگویم چرا این کار را کرده ای میگوید به تو ربطی ندارد و این درخت برای شهرداری هست و تو هرکار میتونی بکن به تو مربوط نیست
حالا تکلیف چیست که به خاطر کار یک انسان بیفکر درخت انگوری باید از ته بریده شود
در صورتی که من شکایت کنم نتیجه چه خواهد شد؟
ممنون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام درخت از آن کسی می باشد که تخم یا نهال از آن وی می باشد