مشاوره حقوقی رایگان - حکم اجرایی

باسلام. در کنار منزل مسکونی ما دکل فشار قوی جهت پروژه سازمان قطار شهری نصب شد و بعد از 8 سال کش و قوس فراوان حکم اجرایی برچیدن دکل صادر و به قطار شهری اهواز ابلاغ شد ولی بعد از انقضا مهلت ده روزه حکم اجرا را اجرا نکردند و دوباره دادگاه حکم دیگری طبق ماده 47 قانون مدنی صادر کرد که محکوم له ان را برچیند ولی ما قادر به پرداخت هزینه اجرایی نیستیم تا بعد هزینه را دریافت نماییم. و سازمان قطار شهری هم میگوید ما قادر به برچیدن نیستیم شماهم نمیتوانید. راه حل چیست و طبق چه قانونی میتوان سازمان را تحت فشار قرار داد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، تقاضای توقیف ومزایده اموال محکوم علیه زا از اجرا بنمایید و بافروش آن، هزینه برچیدن، بدست میاید