مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کلیه حسابهام و نزدیک ترین و سریع ترین قسمتی که رسیدگی کنه

سلام خسته نباشید توی این سایت با یک نگاه و مرور سطحی از سوالهای پرسیده شده توسط اکثر مردم جامعه به راحتی میشه فهمید که 80درصد از این سوالهای پرسیده شده و مشکلاتی که برای بیشترین هموطنهامون به وجود اومده به خاطر نتونستن گفتن یک کلمه ساده که بیشتر مردم ما به خاطر رو دربایسی که داریم به این مشکل خوریم_ از جمله خوده من یه کلمه دو حرفیه به نام ... نه ... که با یک نه گفتن ساده این همه مشکلات برای خودمون و زن و بچه‌ها مون خونواده هامون به وجود نمی اوردیم **** جناب وکیل عزیز من کلیه حسابهام توی بانکهای مختلف مسدود شده که الان بعد از گذشت 2سال حبس و رضایت گرفتن از کلیه شاکیها ... برای رفع مسدودی اقدام کردم که دادسرا یه نامه به من داد با این مضمومن ( استعلام ) به (بانکها) ریاست محترم بانک مرکزی .. مدیریت محترم شعب بانک های عامل سراسر کشور (بانکها رو نام برده) که به پیرو شماره نامه های ذکر شده از اگاهی و پلیس فتا و اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری و دستگاه های ذیربط و با توجه به موجود بودن استعلام و مختومه شدن پرونده. نسبت به رفع انسداد و استرداد مبالغ توفیقی از حساب اقای ....؟ فرزند.....؟ به.ش ملی.....؟ اقدام و نتیجه را به این شعبه اعلام نمایند
دادیار واحد اجرای احکام
شعبه اول اجرای احکام کیفری
دادگستری عمومی وانقلاب
(این کل نامه قضایی که برای رفع مسدودی حساب به من دادن خواستم ببینم کجا ببرم که دیگه جوابمو بدنو به یه نتیجه ای برسم هرجا میرفتم شعبه ها این بانک اون بانک فقط میچرخوندنم جواب یا راهنماییم هم نمیکردن. خواستم بدونم اصلا ما جایی یا قسمتی رو داریم که بتونه کلیه حسابها توی بانکهای مختلف رو باز بکنن یا خیر نداریم
یا دایره حقوقی بانکها مخصوص کلیه بانکهاست یا خیر
ایا هر بانکی دایره حقوقی جداگانه ای داره که باید به هر کدوم از بانک ها جداگانه مراجعه کنم
خواهشن کمکم کنید
یه راهنمایی کامل احتیاج دارم که چیکار باید بکنم کجا باید برم که به مشکلم رسیدگی بشه
ممنون میشم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به سرپرستی و دایره حقوقی هر بانکی باید جداگانه مراجعه کنید ، کپی هایی از نامه داشته باشید. اصل را نشان بدهید و کپی را به بانک جهت گذاشتن در بایگانی ارایه بدهید