مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد شاکی خصوصی

سلام عرض میکنم. شوهر من 4نفر شاکی خصوصی دارد که رضایت نمیدهند اگر من خسارت انها که شامل دیه میشود پرداخت کنم. در صورت ندادن رضایت ایا در حکم او تاثیری میپذیرد یعنی میتوان از قانون نیمه آزادی استفاده کرد یا اصلا تغییرپذیر نیست. یعنی حتما باید انها رضایت بدهند

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر حبس بخاطر عدم پرداخت دیه است به محض پرداخت اگر مشکلی دیگری مانند جنبه عمومی جرم نداشته باشد آزاد میشود