مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه

من چند جا سوال کردم میگن مهریه عندالاستطاعه فرقی با عندالمطالبه ندارد و اون رو هم تقسیط میکنن.
خوب مگه در مورد مهریه عندالاستطاعه زوجه نباید مالی رو از زوج معرفی کنه تا بتونه مهریه اشو مطالبه کنه؟ وقتی من نه مالی دارم نه فیش حقوقی نه ماشین نه خونه، چیو میخواد تقسیط کنه آخه؟ پس این عندالاستطاعه به چه کاری میاد؟ یه دختری همینجوری هوس کنه شوت بکشه زیر کاسه و کوزه زندگی و بعدشم مهریه اشو بگیره؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تفاوت دارن در مهریه عندالمطالبهذبه صرف درخواست زوجه مرد محکوم به پرداخت میشه در حالیکه در مهریه عندالاستطاعه زوجه باید استطاعت زوج را در پرداخت مهریه اثبات نماید