مشاوره حقوقی رایگان - ادعای دروغین و‌ پس‌ دادن هدایا دوران دوستی

سلام وقت شما بخیر.
من با یک خانمی 2سال دوست بودیم و برای ازدواج خانواده ها در جریان بودن. این خانم از روز اول با کمک مادرش به من دروغ میگفتن. میگفتن ما گنج گرفتیم میخوایم خونه بخریم برای شما بعد از ازدواج، تو زودتر بیا با دختر ما ازدواج کن... تو این 2سال ما برای هم هدیه هایی خریدیم حتی مبالغ نقد به هم میدادیم. حتی با هم سازگاری نداشتیم این خانم بیخیال نمیشد و میگفت باید با من ازدواج کنی، در صورتی که هیچ گونه رابطه جنسی هم نداشتیم... حتی مشاوره هم رفتیم تمام این صحبت ها پیش مشاور هم شد و حتی من گفته بودم من از رفتارشون میترسم پولای الکی خرج میکنن میگن گمج گرفتن، تا اینکه مشاوره با بررسی نسبت به حرفها و هنجارهای اخلاقی دستور اتمام رابطه رو داد، اما این خانم میومد جلوی در خونه ما زنگ میزد به گوشیم منو تهدید میکرد و نصف شب زنگ خونه مارو میزد فرار میکرد. من رفتم خدمت سربازی و این موضوع تمام شد، الان بعد از 2سال و نیم من دارم ازدواج میکنم این خانم نمیدونم از کجا متوجه شده اومده از من شکایت کرده به جرم کلاهبرداری و فریب در ازدواج، میگه دوران دوستی من خرج کردم پولمو باید بدی. و هدیه هایی که خریدم رو بده اما من هیچکدوم از هدایا رو ندارم و اینم بگم بالای 30میلیون از من پول نقد گرفت تو این دو سال. تا اینکه من متوجه شدم این خانم از پسر عموی خودش کلاهبرداری کرده به مبلغ 83 میلیون تومان و تمام هزینه هایی که خودش و مادرش میکردن کلاهبرداری بوده اما خب با شاهد دروغین تبرئه کرد خودشو قسم خوردن که با پسر عموش قصد ازدواج داشته، حالا این داستان واسه زمانیه که ما پست بودیم این خانم با پسر عموش در ارتباط بود. الان دو ماهه تبرئه شده و الان اومده سراغ من. الان ادعای دروغ کرده که به مادر من 5میلیون پول داده بدون دلیل و مدرک و فقط شاهد دروغ میاره من باید چیکار کنم؟ کلا کارشون همینه، الان تو دوران دوستی هر خرجی که کرده چه واسه خودش چه واسه رابطه دوستی میگه باید به من بدی هدیه هامو. بعد از دو سال و نیم که هیچ ارتباطی با هم نداشتیم و خبری از هم نداشتیم... من الان مقصرم؟ باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام هدایای که قابلیت بقا داشته اند قابل استرداد هستند ولا غیر