مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هزینه کرد و هدایا دوران دوستی

سلام بعد از 4 سال ارتباط با خانمی برای ازدواج که خانواده ها در جریان بودن به بن بست خوردیم چون ایشون با کسی دیگه ارتباط داشت
من خیلی تو این چهار سال هزینه کردم خیلی واسه این هزینه ها ک هیچ مدرکی نی ولی کلی شاهد هست چه میشه کرد
و بابت طلایی ک خرید و سکه که دادم و فاکتورش دست ایشونه چی ؟
ممنون

پاسخ ها :

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام بدون داشتن مدرک کافی ، شکایت شما به نتیجه نمیرسه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه فاکتور ندارید با شاهد میشه ثابت کرد اما معمولا مقداری متعارفی از آن را تحت عنوان هدیه از شما نمی پذیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

البینه علی المدعی اگر مدرکی دارید می بایست ادعای خود را اثبات کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به رجوع از هبه اقدام کنید. شهود معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید دا‌دخواست بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فاکتور و مدارکی باشد میتوانید دادخواست استرداد طلاجات دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود و فاکتور دادخواست استرداد دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست استردادطلاجات با استناد به شهادت شهودوفاکتور را مطرح نمایید

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

با سلام ،دوست عزیز مطابق قانون مدنی در دوران نامزدی هدایایی که عرفا نگه داشته می شوند مانند طلاجات قابل استرداد هستند

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام ثابت کردن بر عهده شکاست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جهت به نتیجه رسیدن شکایت مدرک و ادله نیاز است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، نسبت به رجوع از هبه اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدرکی دارید می بایست ادعای خود را اثبات کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ادله اثباتی حسب مورد دادخواست استرداد طلاجات و رجوع از هبه دهید