مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

یکسال پیش به من تجاوز شد و من به متهم رضایت دادم و او نیز با وکیل زرنگی که داشت به منشی قاضی پول دادند و پرونده ام را به بایگانی رفت و ( برای من در اردیبهشت ‌ماه ابلاغ آمد که پرونده منع تعقیب صادر شده و ظرف بیست روز وقت برای اعتراض به دیوان عالی دارید ) و او قول داد که اگر من آبرویش را بخرم و خانواده اش از قضیه مطلع نشوند طی چند ماه آینده با من ازدواج میکند و چند ماه پیش هم برشکست شد و هر چه داشت و نداشت از دست داد اما الان یکسال گذشته و او مسائل مالی را بهانه میکند با اینکه من اصلا توقعات بالایی از او ندارم و گفتم شرایط مالی اش را درک میکنم و فقط برای محضر برویم و عقد کنیم ولی من مطمئنم خرش از پل گذشته و اصلا قصد ازدواج ندارد من به دلیل اینکه پارتی داشت و پدرش سمت بالایی در ... دارد و تهدیدم میکرد برایم پرونده درست میکند ترسیدم و به او رضایت دادم اما الان او سرم را کلاه گذاشته و به من کلک زده و نمیتوانم هیچکاری بکنم
یه دادگاه دیگه ام پرونده دارم برای ضرب و جرح که بوده اون هنوز حکم صادر نکردن براش چون نتونستن پیداش کنند و جلسات دادگاه رو نرفته نمی‌دونم چیکار کنم
خجالت میکشم این موضوع رو با مادرم در میان بزارم چون اون موافق نبود رضایت بدم و من یواشکی این کار رو کردم و الکی گفتم وکیلمون گفته پرونده رو برنده نمیشیم الان واقعا پشیمونم و رودست خوردم
لطفا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

اولا شكايت بعد از رضايت مسموع نيست ثانيا تجاوز به عنف حد محوب ودر حدود قاعده ي دراء جاري ست (يعني با ورود شبهه حد ساقط مي شود ) اما چنانچه دلايلجديدي كشف شود دادستان براي يك بار ميتواند تعقيب متهم را در خواست كند بد نيست با دادستان محل وقوع جرم وقت ملاقات حضوري بگيريد وموضوع را باوي در ميان بگذاريد البته ممكن است نتيجه نگيري وبه مثابه تير در تاريكي ميماند