مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

در پرونده مربوط به سفته محکوم شدم. شاکی اول شکایت تامین خواسته نداده. الان حکم قطعی اومده که من محکومم و چند روز هم وقت دادن برای اقدامات لازم. اعسار دادم. اگر شاکی توقیف خودرو رو درخواست کنه چقدر زمان میبره؟ و اینکه میتونه بیاد داخل خونه ماشینو برداره ببر؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
بعد از قطعیت حکم خواهان میتونه درخواست توقیف اموال شما از جمله ماشین را بکنه و احتمالا تا الان هم توقیف سیستمی شده و برای توقیف فیزیکی میتونه باحکم دادگاه وارد خونه شما بشه و ماشین را به پارکینک منتقل کنه..و با اثبات عدم شفافیت شما در معرفی اموال احتمال آنکه دعوی اعسار رد بشه زیاده..