مشاوره حقوقی رایگان - جرم درگیری با مامور

با سلام
برادر منو چند روز پیش مامور تو خیابون بهش میگن وایسا این واینمیسه بعد 4 تا مامور میریزن سرش کتکش میزنن بعد میبرن
بازداشت میکنن مامور تو پرونده نوشته مورد حمله از سوی برادر من قرار گرفته ویه تیکه از لباسش مامور پاره شده حالا 4 تا مامور رضایت میدن مافوق رضایت نمیده میخواستم ببینم جرمش چیه چون ازش چیزی پیدا نکردن فقط یه پایپ پیدا کردن

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

جرم تمرده . ماده 607 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 75 بخش تعزیرات از طریق اینترنت مطالعه شود.مجازات های مختلفی دارد که به نحوه تمرد متهم بستگی دارد.