مشاوره حقوقی رایگان - جریمه حمل پایپ

سلام وقتتون بخیر
حدود یک ماه پیش روز اول ماه رمضان مامور به همسرم شک میکنه و تو ماشینش یه دونه پایپ که واسه مصرف شیشه بوده پیدا میکنن الان ابلاغیه براش اومده چون کارمند هم هست خیلی استرس گرفتم خواستم بدونم حکمش چیه لطف میکنید جواب بدین

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بستگی به جرایم و سابقه و نحوه ارتکاب جرم و.. دارد. حضوری به وکیل مراجعه کنید تا درست راهنمایی شوید