مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه از دیه فوت همسر

با عرض سلام و ادب
لطفا راهنمایی فرمایید در صورتی که مهریه زوجه به صورت سکه بوده و قرار باشد از محل دیه فوت زوج پرداخت گردد ارزش سکه به تاریخ فوت محاسبه میگردد یا از زمان به اجرا گذاشتن مهریه و یا اینکه هنگام پرداخت مهریه ارزش سکه به نرخ روز محاسبه می گردد. باتشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما چون سکه است باید عین سکه پرداخت شود و یا اینکه با توافق قیمت روز از دیه کسر شود

محمدجواد جهاندوست دالنجان

جناب آقای محمدجواد جهاندوست دالنجان :

بسته به نوع خواسته شما و حکم دادگاه است.چنانچه عین سکه مورد درخواست و حکم باشد عین سکه پرداخت خواهدشد