مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه ارثی

یک باب خانه قدیمی است که از مادر مرحوم به 4 نفر خواهر رسیده و 3 نفر وارثین میخواهند بفروشند ولی یه خواهر راضی نیست البته اینو هم بگم که مادر مرحوم قبل از فوتشون این خانه را بین خواهران تقسیم کردن و همه ما سند جداگانه داریم و حالا میخوام بدونم که اگر یه خواهر رضایت فروش ندهند بقیه خواهران میتونند این خانه رو بفروشند ؟؟؟ ممنون از جواب شم

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام
بله امکانش هست ولی شروطی از جمله مراجعه به دادگاه و الزام به خرید و یا فروش دارد -از وکیل دادگستری کمک بگیرید موافقین فروش وکیل اخذ کنید -این اقدام تخصصی است-موفق باشید