مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام. نزدیک به ده ماه هست که عقد هستم و بنا به یک سری دلایل پوچ همسرم و علی الخصوص خانواده همسرم دیگه راضی به ادامه این عقد نیستند و همه جا هم اعلام کردند که راضی به جدایی هستند و مهریم رو هم پرداخت خواهند کرد ولی فعلا هیچ اقدامی نکردند و من فکر میکنم که منتظرند تا ما یه اقدامی کنیم .. من زندگیم رو دوس داشتم ولی اونا راضی نیستند. یکی از آشنایان به من گفتند که به شورای حل اختلاف برم و برای همسرم یک اظهارنامه ارسال کنم مبمی بر تسویه کامل مهریه (124سکه) و نفقه و تهیه مسکن و ملزومات آن برای شروع زندگی.. و از این طریق همسرم رو وادار کنم به روشن کردن هرچی زودتر تکلیفم حالا یا برای شروع زندگی یا طلاق دادنم همراه با پرداخت حق و حقوقم. آیا همچین چیزی امکان پذیر هست؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما اگر باکره هستید و تمکین خاص از شوهرتان نداشته اید می توانید از حق حبس استفاده کنید و هم مهریه و هم نفقه را مطالبه کنید و تا زمانی که مهریه کامل پرداخت نشود مجاز هستید تمکین نکنید و تمکین را مشروط به پرداخت تمام مهریه کنید برای مهریه باید به اجرای ثبت اسناد و برای نفقه جاریه به دادگاه خانواده و برای نفقه معوقه به شورای حل اختلاف دادخواست بدهید موفق باشید