مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی توقیف ماشین

با سلام
بنده بابت لوازم‌ یدکی ماشین از کسی چکی دریافت کردم موعد چک پاس نکرد و برگشت شد و جواب ‌سر بالا میدهد
میتوانم حکم توقیف ماشین ‌را بگیرم لطفا راهنمای کنید چکار‌ی انجام دهم
در ضمن ماشین سنگین باری میباشد
سپاس

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

پس از صدور گواهي عدم پرداختاز بانك دادخواست مطالبه وجه چك به همراه تامين خواسته به دادگاه تقديم كن البته ميتواني از طريق اجراي ثبت هم اقدام كني
چك در حكم سند رسمي لازم الاجراست ودارنده ي باحسن نيت در هر حال ميتواند وجه مندرج در چك را در يافت كند