مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه

سال 1349پدرم بر اثر صانحه تصادف در راه رفتن به ذوب اهن همراه با چند تن از همکارانش فوت کردند و اموال ایشان تا حدودا سال 85بدون انحصار ورثه ماند بعد از فوت پدرم یکی از برادران ناتنیم از پدر تنی از مادر جدا سال شصت و هشت فوت کردند ایا سهم پدری ما به مادر او میرسد و حال انکه پس از چند سال زمین به همان صورت باقی مانده و مادر ایشان نیز فوت کردند این زمین که حدودا سیصد و پنجاه متر میباشد چگونه باید بین وراث تقسیم گردد و سوال دوم زمینی که سر سه نبش و بهترین جای زمین اصلی قرار داشت در ان زمان که زمینهای پرت و عقب تر بیست میلیون قیمت شدند و بعد معلوم شد دوبرابر زمینهای دیگر یا حتی بیشتر ارزش دارد مابه تفاوت زمین مرغوب آیا باید به نرخ روز حساب شود آیا این عمل کلاهبرداری محسوب میشود؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر در زمان فوت همسران پدرتان زنده و در زوجیت پدرتان بوده اند از ترکه پدرتان ارث می برند اگر در نحوه تقسیم ترکه اختلاف و مشکل وجود دارد هریک از ورثه می توانند دادخواست تقسیم ترکه را به دادگاه بدهند تا از طریق دادگاه تصمیم و رای صادر شود