مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام برای تقسیم ارث از لحاظ قانونی چه باید کرد
وصیت نامه ندارد تعداد فرزندان 3 دختر و 2 پسر است و 3 دانگ ملکی را در زمان حیات به همسر داده .ایا همسر باز ارث میبرد؟ سهم ارث فرزندان چگونه است؟

پاسخ ها :

علیرضا  جاهدجاه

جناب آقای علیرضا جاهدجاه:

باسلام
باید از طریق اداره مالیات ودارایی واحد ارث فرم شماره 18 را پر نمود سپس از طریق شورا حل اختلاف اخرین اقامتگاه متوفی با همرا داشتن کلیه مدارک متوفی و ورثه او و مدارک پدر و مادر متوفی دادخواست انحصار وراثت تقدیم کنید سهم پسران دو برابر دختران است همسر یک هشتم از مابقی اموال متوفی ارث می برد

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

همسر یک هشتم از ماترک رو به ارث می بره و مابقی بدین شکل که دو سهم برای فرزند پسر و یک سهم برای فرزند دختر تقسیم می شود
البته در صورتی که مهریه همسر پرداخت نشده باشد و از سوی وی مطالبه گردد یا متوفی دینی داشته باشد لازم است قبل از تقسیم، مهریه یا دین پرداخت گردد و اگر چیزی باقی ماند بین وراث به شکل فوق تقسیم شود