مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

باسلام بنده در یک پرونده وکالت مربوط به خانواده همسرم که 5 ورثه می باشند ضامن شده ام و چکی را به وکیل پرونده بابت الباقی حق الوکاله پرداخت نمودم الان ورثه از پرداخت الباقی حق الوکاله وکیل طفره رفته و وکیل نیز خواهان دریافت مبلغ چک می باشد اگر چک وصول گردد ایا بنده میتوانم از ورثه شکایت و جلوی ادامه کار پرونده بگیرم پرونده مربوط به یک دعوای ملکی بوده که رای به نفع ورثه اعلام شده و مالکیت زمین برنده شده اند ولی هنوز اقدامی برای اجرای احکام یا خلع ید صورت نگرفته

پاسخ ها :

محمد جواد نشاط

محمد جواد نشاط :

با سلام
1_مبلغ چک را بپردازید
2_از وکیل پرونده رسید دریافت کنیدوجزئیات مابین اشخاص را توضیح دهید
3_طرح دادخواست به طرفیت کلیه اشخاصی که ضامن بودید (مطالبه وجه)

فائزه افشار

فائزه افشار :

شما به عنوان ضامن چک‌هستید و موظف هستید مبلغ چک را پرداخت کنید و بعدا علیه ورثه یا کسی که چک ایشان را ضمانت کردید طرح دعوا کنید اما جلوگیری از ادامه روند پرونده بر ذمه شما نیست .و شما نمیتوانید این کار را انجام دهید