مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول اضافه توسط وکیل بدون قرارداد

با سلام و احترام
من برای شکایت کیفری یک وکیل گرفتم و اولین بار هم بود از کسی شکایت میکردم و وکیل میگرفتم برای همین اطلاعات چندانی نداشتم بلانسبت وکلای محترم و شریف متاسفانه وکیل من آدمی بود که هم از نظر اخلاقی مشکل داشت هم حرفه ای(که توضیحات در اینجا نمیگنجد) در قرارداد الکترونیکی ک نوشته با اینکه کل مبلغ توافقی را ازمن گرفته بود من رو حدود 7 میلیون بدهکار کرد که دوتومن دیگر رو هم گرفت و طبق قرارداد من 5 میلیون بدهکارم و قرارداد خصوصی هم ننوشته گفته بود نیاز نیست (من حق الوکاله رو کامل پرداخت کرده بودم منتها رای بدوی رو که گرفتم گفتم حالا چگونه این مبلغ رو از متهم بگیرم گفت مبلغ کل رو تو قرارداد تجدیدنظر میارم ولی به شرط این که پول تمبر و مالیات را که 7 تومن میشود تو بدهی که بعدا فهمیدم اصلا این مبلغ نیست واین که حارصه در رای بدوی از قلم افتاده بود و باید تجدیدنظر خواهی میکردم وکیلم هم دقیقا روز آخر غروب تجدیدنظر زدن رو منوط ب این قضیه کرد و من اجبارا قرارداد الکترونیکی ای را امضا کردم که با اینکه مبلغ رو کامل پرداخت کرده بودم ولی تو این قرار داد 7 تومن بدهکار بودم و دوتومنش رو به زور قبل ارسال گرفت گفتم 5 تومن رو بعدا میدم با این که مالیات دریافتی های شما به منِ موکل مربوط نمیشه)علی ای حال به خاطر یک سری مشکلات دیگری که داشت عزلش کردم .آیا با توجه به بند قراردادالکترونیکی ک نوشته وکیل میتواند مانده حق الوکاله را از محکوم به اخذ کند باتوجه به این که عزل شده میتواند با استناد ب قرارداد اون 5 تومن رو از من بگیره؟
یا حتما باید از طریق شکایت اقدام کند و تاچه زمانی میتواند شکایت کند؟
متاسفانه من مدرکی دال بر حرفهایم ندارم و تماما تلفنی صحبت میکردیم و به من گفته بود من اصلا پیامک نه میدم نه جواب میدم فقط تماس تلفنی.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله می تواند. از محکوم له ابداعی وصول نماید بدون شکایت