مشاوره حقوقی رایگان - شرایط استعفا

با سلام
کارمند پیمانی وزارت بهداشت هستم که در استان دیگر استخدام شدم اما به دلیل مشکلات فراوان و عدم همکاری شدید و لجبازی بعد از یکسال مجبور به استعفا شدم
مسئول بنده با درخواست من موافقت کردند و گفتند که خودشان درخواست را ارجاع میدهند
اما پس از چند وقت متوجه شدم درخواست بنده را ارجاع نداده و نامه غیبت از کار را به دانشگاه ارسال کردند و حکم اخراج من صادر شد!!!
در فرصتی که برای دفاع به من دادند درخواست بازگشت به کار را به شبکه بهداشت شهرستان مذکور تحویل دادم اما باز هم آن را به دانشگاه ارسال نکرده و حکم قطعی اخراج من صادر شد!!!
حالا آیا راهی برای دفاع از خودم دارم؟؟ چون با این وجود حق استخدام از من برای همیشه سلب میشه
حتی به قیمت برگشت به محل کارم راضی ام برگردم!
و یک سوال دیگر اینکه آیا استعفا در مدت پیمانی بودن میتواند منجر به اخراج شود
یا اینکه در این مدت فقط تحویل متن استعفا کافی است؟
با منت فراوان

پاسخ ها :

شکرالله فلاح ولوجائی

شکرالله فلاح ولوجائی :

درخواست ارجاع نشده باشه موفق میشی خیر