مشاوره حقوقی رایگان - تعرض جنسی

حدود 4سال پیش پدرم منو برای ترک اعتیاد وارد کمپی در مشهد کرد که به گفته خودش 15روز الی 1ماه قرار بود فقط انجا بمانم اما دفتردار ان مرکز با دروغ و کلک پدرم را قانع به ترخیص نکردنم میکرد. من نوجوانی ظریف و خوشرویی هستم در انزمان که خیلی توی چشم بودم بوسیله خدمتگذار انجا که فردی شرور بود مورده اذیت و ازار جنسی قرار گرفتم. دلیل سکوتم طی 9ماهی که انجا بودم ترس از خدمتگذارش بود و بعد هم ترس ابروم نگذاشت اقدام کنم. اما دقیقا توی همان اتاق دوربین بوده که اگر تا حالا حذف نشده باشه کاملا میتونم ثابت کنم. الان من نمیتونم این عمل کثیفو از سرم بیرون کنم و اون ادم همونجا به کاراش ادامه بده. من فقط میخوام مجازات بشه لطفا کمکم کنید.
سپاسگذارم.

پاسخ ها :

آزار جنسی در کمپ ترک اعتیاد اثبات تعرض جنسی تجاوز جنسی آزار جنسی