مشاوره حقوقی رایگان - تعرض جنسی

شاگرد من دختر 17 ساله ای هست که حدود چند سالی هست تحت ازار جنسی شوهر خاله ش هست. لمس بدن، گذاشتن الت در دهان و ــــ.
پدر و مادر به اصرار من تا حدی مطلع هستند ولی اقدامی نمیکنندـ
چه راهکار حقوقی وجود داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

کودک آزاری جرم است به دادستان محل اطلاع دهید به عنوان مدعی العموم می تواند وارد و اعلام جرم نماید . خودش شخص هم می تواند شکایت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.