مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خریدار ماشین برای تعویض پلاک و ثبت سند

با سلام
بنده یه خودرو ال90 را 1سال پیش فروختم و مقدار کمی از پول ماشین دست خریدار است و با گذشت 1 سال از تاریخ دفتر خانه که در قولنامه ذکر شده بود میگذرد ولی ایشان حاضر به ثبت سند و فک پلاک نمیشود و مکرا از پلیس راهور بخاطر عدم رعایت مقرات رهنمای و رانندگی برای بنده پیامک داده میشود و حتی به ایشان اظهارنامه بابت حضور در دفترخانه داده ام و ایشان توجه ای نمیکند .
سوال بنده این است که
اولا راهی برای فسخ این قرارداد هست ؟
دوما در قولنامه به علت دوستی قدیمی بابت دیرکرد و ... عدد ذکر نکرده ایم ، آیا قانون مبنای در این حالت دارد یا نه ,؟
لطفا بنده حقیر را راهنمای کنید .
با تشکر فراوان از استادان بزرگوار

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام.الزامات و تعهدات طرفین همان هست که در قرارداد قید شده است بنابراین مشاهده قرارداد و مطالعه آن توسط وکیل ضروری می باشد.چنانچه قید عدم حضور در دفترخانه و یا هر تعهد دیگری در قرارداد مشروط به فسخ شدن گردیده است شما می توانید بااین قید دادخواست تایید فسخ به دادگاه ارائه دهید ولیک اگر هرتعهدی بوده که انجام نشده صرفا می توانید انجام آن تعهد را از دادگاه بخواهید و نه فسخ.توصیه میکنم از طریق پلیس راهنمایی و رانندگی نسبت به توقیف پلاک اقدام کنید