مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین مشاع

باسلام و خسته نباشید- یک قطعه زمین در بندر عباس به متراژ 430 متر که بین 17 نفر مشاع میباشد وجود دارد و سهم بنده 40 متر است بنده بدلیل مشکلات مالی خواستار فروش زمین هستم اما دیگر وراث نه حاضر به فروش و نه حاضر به خرید سهم بنده هستند - چه راهکار قانونی برای اینجانب وجود دارد آیا باید حتما وکیل بگیرم و در این صورت هزینه وکیل و زمان دادرسی چقدر میشود؟ باتشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر زمین قابل افراز است دادخواست افراز و در غیر اینصورت دادخواست فروش ملک مشاع را بدهید