مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در اینستاگرام

با سلام و وقت بخیر
بنده دوماه و نیم پیش لوازم ارایش از یک پیج اینستاگرامی خرید کردم و به حسابشون پول واریز کردم و قرار شد که فردای اونروز ارسال بشه
اما هربار یک بهونه ای اوردن و دروغ گفتن که ارسال شده و برگشت خورده و پول رو پس میدیم ولی الان میگن اول بسته باید به دست‌ما برسه تا بعدا برگشت بدیم و جواب سر بالا و چندین بار هم ارسال یکسری کد رهگیری که برای یک پیج دیگه اس و اسکرین شات گرفته و میگه ببین تو اینا نیست! امروز متوجه شدم که این ها اسکرین شات یک پیج دیگه هست که به دروغ میگفتن ما اینا رو فرستادیم
هم تلفنشون رو دارم هم چت ها و ویس ها و هم فیش واریزی
برای پیگیری باید چیکار کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به طرح شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام و حتما بعد از به پلیس فتا مراجعه کنید تا این اعمال باعث ضرر سایرین نشود