مشاوره حقوقی رایگان - نوع و مزایای آیین نامه سطح سلامت

سلام وقت بخیر
من سرباز سپاه بودم درصورتی که معاف از رزم بودم من در دژبانی مجبور به خدمت شدم
از آنجایی که محل خدمت جایی بسیار سرد و بدون تجهیزات سرمایشی و گرمایشی بود و اجازه ترک اتاقک دژبانی نبودم برای رفتن به سرویس بهداشتی هم اجازه نمیدادن
بعد از پیگیری های بسیار از کمیسیون عالی
نتیجه به این صورت شد

نامبرده مشمول طبقه 1 آئین سطح سلامت کارکنان.....

معادل بند الف ماده 121 قانون مقررات استخدامی به صورت دائم بوده و طبق رای 134 ناشی از معلولیت حین خدمت میباشد

میخواستم بدونم
اولا امکان تجدد نظر هست ؟
دوما معنی و مفهوم این حکم چی میشود
سونا آیا شامل مستمری میشوم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

ازهرتصمیم یارایی امکان تجدیدنظرهست ولی اگربنفعتان باشد.معنی حکم رابه کتاب مراجعه کنیدیاازمرجع صادرکننده بپرسیدودرموردمستمری هم ازمرجع صادرکننده بپرسید