مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام
مهریه من 214سکه است رای غیابی صادر به محکوم شدن شوهرم شد بیست روز وقت اعتراض گذشت.. اعتراض نکرده میتونم اجراییه بدم؟ بعد اجراییه اعسار بده دادگاه قبول می‌کنه؟؟ ممنون ازتون

پاسخ ها :

بهمن جلالی شش پیری

جناب آقای بهمن جلالی شش پیری:

سلام
رای غیابی در دو مهلت 20 روزه قابل واخواهی و اعتراض هست.
بعد از 44 روز از تاریخ ابلاغ رای به همسرتون میتونید اجرائیه بدید.
دادخواست اعسار را دادگاه میپذیره منتها باید ثابت کنه که توان پرداخت یکجای مهریه را نداره.