مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

بر اساس طلاق توافقی نفقه ای را در ماه به حساب همسر سابقم می پردازم. در این میان بنا بر نظر شفاهی قاضی امور مربوط به مدرسه و تحصیل و نیز درمان آنها را نیز جداگانه می پردازم. حالا همسرم مقداری فاکتور از این سو و آن سو جمع کرده که این خرج ها را برای فرزندان انجام داده ام و دادخواست پرداخت داده است. دادگاه نیز با بخشی از آنها موافقت کرده است، سوال من این است که چگونه دادگاه محترم به این نتیجه رسیده است که این فاکتورها را همسر سابق با هزینه خودش داده است و چرا با بخشی از آن موافقت کرده است.
آیا به نظر شما باید تجدید نظر بدهم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
پرداخت نفقه اطفال با پدر است ولی چنانچه شخصی خودسر وبدون درخواست شما نفقه اطفال را پرداخت کرده باشد نمی تواند پرداخت هایی را که کرده است از شما مطالبه کند مگراینکه بااذن ودرخواست شما اینکارراکرده باشد