مشاوره حقوقی رایگان - سوابق متوالی یا متناوب بیمه برای بازنشستگی سختی کار

سلام بنده متولد 1356 از سال هفتاد و نه سابقه بیمه دارم بطوریکه در سال هفتاد و نه فقط 96 روز مشغول بوده ام و از مهر همان سال بیکار بودم، از ابتدای سال هشتاد در یک کارگاه دیگری مشغول به کار شدم تا آخرین روز سال 81 و بعد از دو ماه بیکاری دوباره در یک شرکت دیگری از ابتدای خرداد 82 شروع به کار کردم که تاکنون بدون قطعی سابقه مشغول هستم و همه سوابق گفته شده مشمول سختی کار می‌باشد، آیا می‌توانم با شرایط مذکور و سابقه بیست سال متوالی برای بازنشستگی سختی کار اقدام کنم یا نه؟ با تشکر