مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل مستاجر در زمان مسافرت توسط موجر با تغییر قفل در منزل

سلام
یک واحد همکف با حیاط و در مشترک با موجر را یکساله اجاره کردم بعد از برگشت از مسافرت دوماهه، هنگام بازکردن در با کلید، باز نمی شد چندین بار کلید را امتحان کردم بالاخره باز شد فقط متوجه تلاش برای ورود به منزل توسط موجر شدم امروز متوجه شدم کلید در حیاط، که موجر داده در واحد بنده را که بعد از استقرار قفل در را تغییر داده و کلید فقط در اختیار خودم بوده، باز می کند. موقع برگشت از مسافرت و باز کردن در حیاط و در منزل، خانم و پسر موجر که آزار و اذیت زیادی از جمله فحاشی و توهین و...کردند بشدت مضطرب بوده و پسرش از مادر پرسید آمد؟
با توجه به اینکه قفل درها کاملا متفاوت بوده و بدون دستکاری امکان یکسان سازی کلیدها نیست، و ورود به منزل جهت بازدید مستاجر بعدی به دلیل ممانعت بنده و اعلام مکرر پرداخت وجه ودیعه بدون اجاره دادن قبل از تخلیه با بازدید، معلوم هست، چه اقدام قانونی می توانم انجام دهم و مجازات این کار چیست؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
میتوانید اقدام به شکایت نمایید, تا 6 ماه حبس مجازات این اقدام است .