مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام چند ماه پیش من به علت فقر مجبور شدم به صندوق صدقه ای در خانه یه آدم پولدار دستبرد بزنم. و 4000 تومن از صندق برداشتم. توی اون اتاق دوربین بود و فیلم من را گرفته. آقای پولدار به همکارم گفته یا شکایتشو میکنم میندازمش زندان توی زندان آدم دارم زنده نزارنش. یا این که واسم کار کنید. یه ساختمون 5طبقه رو نصف نصف قیمت بازار رنگ کنید. من بخاطر اینکه نرم زندان قبول کردم. و با حضور وکیلش قرارداد بستم. ولی من نمیتونم کار را تموم کنم چون پولی واسه خرید ادامه کار ندارم. می خواستم بدونم چاره کار من چیه؟ ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما به خاطر ترس به دام قرارداد افتادید ومجبورید انجام دهید والا قانونا می تواند الزام به انجام تعهد بگیرد البته به نظر ما شما می توانید شکایت اخاذی و تهدید بکنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

ایشان اخاذی کرده و قابل تعقیب می باشد