مشاوره حقوقی رایگان - دزدی از کارت عابر بانک

فروشنده به من گفت که کارتم موجودی نداره در صورتی که موجودی کارتم به حساب خودم یک میلیون و خورده ای بود رفتم پرینت کارتمو گرفتم گفتند متوجه شدم تموم موجودی کارتم خالی شده پیگیری کردم متوجه شده که همکار کناریم کارت منو از کارت خوانش کشیده شماره پایانه و اسم غرفه ایشون رو پرینت بود حالا من میتونم چکار کنم؟ چون از یک ماه گذشته فیلم دوربین ها پاک شده خانواده ام می گویند که اگر بگی بهش میگه داری تهمت بهم میزنی شما خودت کارت کشیدی منم پول بهت دادم و اعاده حیثیت کنه
شما فرمودید مدرک دیگری جز پرینت دارم?
نه ندارم فقط پول به صورت دستی بهش دادم و هرموقع طلب پولمو می کردم میگفت ندارم در همون زمانی که درخواست طلبمو می کردم از کارتم بر میداشت لطفا منو راهنمایی کنید?!

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دوست گرامی آن شخص شماره کارت شما را از کجا داشته؟ مسلما خودتان دادید.
به هر حال اگر سابقا موارد دیگر را اجازه داده بودید ازحسابتان بردارد اما این مورد را اجازه نداده اید ، شما می توانید شکایت تحصیل مال نامشروع به صورت برداشت غیر قانونی ازکارت بانکی تان را بنمائید.