مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره نامه

با سلام
یه راهنمایی دوستان میخواستم
بنده یه مغازه اجاره کردم سال 95/10/20 از یه بنده خدایی با مبلغ ماهی 2250 با فردا املاک و هولوگرام دار
سال بعد تمدید شد با مبلغ 2500 که فقط پشت برگه همون اجاره نامه نوشتیم
که اخرای سال دومم صاحب ملک ، ملک رو فروخت به یه خانمی، که ایشون اومدن پشت برگه همون اجاره نامه شدن صاحب ملک بنده و صاحب ملک قبلی هم امضا کرد و تایید کرد و نوشتیم که من پول پیش رو از این خانم میگیرم تا اینجا قضیه درسته
سال سوم رو بنده با ایشون پشت همون اجاره نامه تمدید کردیم به مبلغ 2500
سال سوم تموم شد و سال چهار ایشون با دندان گردی مبلغ رو کرد 4 میلیون و ماهم به دلیل خاک خوری قبول کردیم نمی‌دید کنیم ولی ایشون بصورت شفاهی این قرارداد و تمدید کرد و از بنده اصرار که تشریف بیارید یه برگ بنویسیم ولی نیومدن و من ترفندی فقط از شوهرش یه کاغذ گرفتم و امضا و انگشت زد که مثلاً تمدید کردیم .
الان 99/10/20 سال چهارم ما تمام شده
و ایشون زنگ زده یه مبلغ غیر عرف یعنی 7 میلیون تقاضا می‌کنه میگه نمیتونی بدی تخلیه کن حالا من شب عید تو این کرونا چشم به مثلا شب عید دوختم
این قیمتشم واقعا انصاف نیست در حالی که همین الان امثال همسایه هام با این متراژ تمیزتر از مغازه منو گرفتن 3500 الی 4 میلیون لطفا منو راهنمایی کنید با این اوصاف

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود دادخواست تعدیل مال الاجاره بدهید