مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره نامه کد رهگیری دار

من مستاجر ملکی هستم
برای تمدید قرارداد اجاره با مالک به تفاهم رسیدیم زودتر بریم برای تمدید
من هم دارم در دو فقره چک به مالک مبلغ رو میدم که قراره در بنگاه رسید هم بدن
میخوام بدونم پشت نویسی اجاره نامه با مهر املاک و امضای دو شاهد سندیت قانونی داره فردا دادگاهی یا قاضی سلیقه ای بهش نگاه میکنن یا سندیت داره ؟
دوم اینکه به غیر پشت نویسی چه موردی است که محکم تر باشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پشت قرارداد می توانید به این موارد اشاره کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
توصیه میشود قرارداد تخصصی تنظیم گردد
زیر نظر یک وکیل دادگستری نه بنگاه و مشاور املاک که مطابق قانون دلال است و بس و صلاحیتی در این خصوص ندارند…

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر کفایت میکنه
اما قرارداد جدید بهتر است

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام پشت نویسی قرارداد کفایت میکنه تمام شرایط پرداختی را نوشته و دو شاهد نیز مجددا ذیل تمدید را امضا کنند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پشت نویسی کنید و دو شاهد هم مفاد آن را امضا کنند اما آنچه که با توجه به تجربه قضایی به شما پیشنهاد میدهم این است که توسط یک وکیل اقدام به تنظیم قرارداد تخصصی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معتبر است و سندیت دارد

میتوانید قرارداد جدید تنظیم نمایید