مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره نامه

با سلام. آیا تمدید اجاره نامه آپارتمان بدون مراجعه به بنگاه و تمدید آن روی برگی جدا از قولنامه و با استناد به قولنامه اصلی امکان پذیر است و ارزش قانونی دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم بله و حتما قید کنید کلیه مفاد قرارداد اصلی بقوت خود باقیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای استناد در محکمه خیر . بهتر است دربنگاه مجددا تنظیم شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید پست قرارداد اجاره یا برگه دیگر قرارداد را تمدید کنید و از دو نفر شاهد بخواهید آن را امضاء کند.

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
اجاره نامه ها بصورت سند عادی در بنگاه املاک تنظیم می شود و از نظر ارزش و اعتبار قانونی همان ارزش سند عادی را دارد و مطابق ماده 1301 قانون مدنی امضایی که در روی نوشته یا سندی باشد بر ضرر امضاکننده دلیل است. علی ایحال هیچ مشکلی مبنی بر تمدید قرارداد اجاره در ظهر (پشت برگه) به شرط درج توضیحات کامل وجود ندارد و قانون از قراردادها و توافقات افراد که مبتنی بر قصد و اراده واحد باشد حمایت می کند. انشاءالله هرچه زودتر صاحب خانه شوید. موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مانعی ندارد قرارداد را نوشته نام و مشخصات صحیح وارد کنید دو نفر شاهد نیز داشته باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله امکان‌پذیر است اما جهت استفاده از مزایای قانونی در دو نسخه تهیه شود و حتماً دو شاهد آن را امضا نمایند. و همچنین قید شود مفاد قرارداد قبلی به قوت خود باقی است

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
می‌توان پشت همان قرارداد نوشت وتمام شروط را تاییدکرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. در این برگ حتماً قید شود که مفاد قرارداد اصلی پابرجاست و شماره قرارداد اصلی در آن ذکر شود و با امضای دو شاهد تمدید صورت گیرد.