مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام. بنده سه سال پیش یک واحد آپارتمان خریدم. و 1.5 دونگ ان را به خانومم فروختم که پدر خانومم بابت آن یک چک 50 میلیونی به بنده داد. منم همون چک رو به کسی که خونه رو ازش خریدم دادم ولی فروشنده خونه گفتن که تاریخ چک باید یک روز زودتر باشه. منم به پدر خانومم زنگ زدم و گفتم که طرف میگه تاریخ چک رو یک روز زودتر بزنید و چون پدر خانومم شهرستان بود گفت خودت تاریخ چک رو عوض کن و پشت نویسی کن و امضای من رو بزن. منم اینکارو کردم و چک پاس شد و هیچ بحثی هم نبود. حالا بعد از سه سال که من با خانومم به اختلاف خوردم پدر خانومم میخواد از این قضیه سو استفاده کنه و به جرم جعل و استفاده از سند مجعول از من شکایت کیفری کرده و ادعا کرده من نمیخواستم اون چک پاس بشه. حتی تو قولنامه ای که من برای خانومم نوشتم شماره چک هست و خود پدر خانومم هم به عنوان شاهد امضا زده. ایا شکایتش رد میشه؟

پاسخ ها :

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

هر جرمی نیازمند یه رکن اصلی هست یک رکن قانونی دو رکن مادی و 3 گرم معنوی یا داشتن سوء نیت.در خصوص شما رکن مادی و قانونی وجود داره ولی سوء نیت مفقود هست پس می تونید با ادعای عدم داشتن قصد مجرمانه خودتون را تبرئه کنید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

لطفابرای پاسخ به دفترهمراه بامدارک وتوضیحات مراجعه کنید09121022422