مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف

باسلام. منزل ویلای دارم در محیط روستا.مدتی هست شخصی 200 متر زمین از همسایه غربی من خریداری کرده و در آن ساختمان دو طبقه احداث نموده و تمام ضلع شرقی هر دو طبقه را پنجرهای مشرف بزرگ و درب ورودی و سرویسهای بهداشتی طبقه اول به محوطه 1000 متری بنده فقط با استناد اینکه دو متر حریم رو رعایت کرده. از چه طریق آرامش را به حریم خود برگردونم.
از مهندس ناظر روستای ما پرسیدم که چگونه همسایه ما کل ساختمان دو طبقه خود را پنجرهای بزرگ مشرف به محوطه من قرار داده. جواب داده که همسایت دو متر حریم رو رعایت کرده میتونه هر چقدر پنجر که خواست باز کنه از کدام مرجع قانونی کمک بخوام

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما فقط می توانید در زمین خودتان مقابل پنجره ها حایل قرار دهید تا دید نداشته باشد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

همان گونه که فرمودید ایشان حریم را رعایت کردند