مشاوره حقوقی رایگان - ضوابط فاصله پنجره مشرف به حیاط ملک مجاور

من مجوز یک ملک جنوبی را گرفته ام که در نیمی از زمین 100٪ بنا گرفته ام و پنجره و تراس مشرف به حیاط همسایه دارم. البته بین پنجره و تراس مشرف تا دیوار همسایه حیاط ملک ما به طول 7/5 متر وجود دارد . شهرداری به ما اعلام کرده باید تراس رو حذف کنیم و پنجره ها تا ارتفاع 1/70 مشجر باشد . آیا چون بین پنجره و تراس ما تا حیاط ملک مجاور 7/5 متر فاصله است این دستور شهرداری قانونی است ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طبق ضوابط ومقررات شهرداری. وبراساس اصول معماری وشهری وبعلت عدم مشرفیت به ملک مجاور باید اقدام نمایید