مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از سهم الارث شوهر

با سلام و خسته نباشید. همسرم فوت شده و چند تا طلبکار دارد و میخواهم مقداری پول نقد که متعلق به همسرم‌ می باشد به عنوان بخشی از مهریه ام دریافت کنم. آیا میتوانم بدون ثبت دادخواست و به صورت توافقی آن را در ازای بخشی از مهریه ام از وراث بگیرم. مبنی بر یک برگه ی دست نویس. اگر میشود توضیح دهید. اگر هم نمیشود مراحل ثبت دادخواست و هزینه، چند روز طول میکشد را لطفا توضیح دهید.سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
تقسیم ارث با رضایت وراث ممکن است اما بستگی دارد که پول نقد در بانک است یا در ید وراث.