مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام بنده پشت 30 میلیون سفته را امضا کردم قراردادشون با یارو 6ماهه بوده شیش ماه تموم شده این باز هم به کارشون ادامه دادن. کارشم از این قرار است که پول میگیره سود میده هر یک میلیونی 70000هزار تومان سود میداد بعد از دو سالو نیم فرار کرده نیست

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر ربا باشد شما نیز معاونت در جرم کرده اید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

معامله ربوی و باطل است و به دنبال آن ضمانت شما نیز باطل است مشروط بر اینکه بتوانید این موضوع را اثبات کنید واگر با علم این کار را انجام داده باشید مرتکب جرم شده اید