مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

مراحل انجام طلاق توافقی؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام مشاوره و اخذ گواهی عدم سازش و دادخواست طلاق توافقی و حضور در جلسه دادگاه و سلب حق تجدیدنظر و فرجام خواهی و اخذ معرفی به محضر و اجرای صیغه طلاق

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتداعا زن وشوهریاوکلای انها هردو باید به دفترخدمات قضایی مراجعه کنندودادخواست راهردو امضاکنندبعدازارجاع پرونده به دادگاه خانواده زن به ازمایشگاه معرفی میشود وهردوبه مشاوره معرفی میشوند ودرمرکزمشاوره مشاور توافقات زن وشوهرراصورتجلسه میکندوبه دادگاه اعلام میکند وجلسه دادگاه وصدورگواهی عدم امکان سازش و دراخر معرفی به یکی از دفاترطلاق