مشاوره حقوقی رایگان - فسخ زودتر ازموعد اجاره

با سلام ما حدود3ماهه که یه خونه ای رو رهن و اجاره کردیم که اوایل متوجه شدیم قسمتی از دیوار پذیرایی که با دیوار حمام و توالت مشترک است نم دارد البته خونه کاغذ دیواری هست بعد از حدود دو ونیم ماه متوجه شدیم که قسمتی از دیوار که نم داره داره کپک می زنه و بعد از بررسی دقیق توالت فهمیدیم که که دور توالت رو با سیمان زیاد درز گیری کردن که قسمتی از اونجا هم به رنگ سیاه کپک زده، چون خونه نم داره این کپک ها هم داره بیشتر میشه البته بیشتر دیوار پذیرایی. بخاطر مسائل بهداشتی که این کپک ها رو سلامتی انسان می ذاره بخصوص من که میخوام باردار شم میخواییم از اینجا بریم، صاحبخونه میگه پول ندارم بدم، دیوارو هم تعمیر نمیکنه، البته فک کنم تعمییرش ممکن نباشه، باید خونه خالی شه بعدا تعمییر کنند، هرکی هم میاد خونه رو به دلایلی نمی پسنده راه حل قانونی چیه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما می توانید با توجه به معیوب بودن مورد اجاره آن را فسخ کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

به استناد خیار عیب عقد اجاره را فسخ نمایید البته این خیار عیب جز خیارات فوری است وباید هرچه سریعتر اقدام فرماید