مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

سلام ببخشید من یه وکالت فروش و تعویض پلاک دارم که تاریخ 99.10.9 در محضر صادر شده و به مدت 20 روز کاری مهلت تعویض پلاک بهم دادن میخاستم ببینم همان رو نهم که وکالت صادر شده هم جزء 20 روز محاسبه میشه یا از دهم حساب میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و اینکه چون نوبت ها اینترنتی شده واسه تعویض پلاک الان تا اخر هفته نوبت ها تکمیله چه راهنمایی میفرمایید

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام.تاریخ شروع و اتمام وکالت نامه شامل روز اقدام و روز اتمام نیز خواهد بود یعنی تاریخ همان روز نیز محاسبه میشود.با راهنمایی و رانندگی شهر خود مشورت کنید