مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام زندگی

با سلام مجدد

دو ماه پیش دادگاه اجرت المثل ایام زندگی داشتم و رای به نفع من صادر شده است. اکنون همسرم اعتراض زده است. دادگاه تجدید نظر چگونه است؟ شامل چند کارشناس است؟ آیا به همان شعبه قبلی ارجاع میدهند؟ آیا همان سوالات پرسیده میشود؟ ممنون از پاسختان

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام
در خصوص سوال قبلیم پاسخ را دریافت کردم. ولی امکان حذف سوال وجود ندارد. فقط سوال دیگری دارم. آیا می توانم یک لایحه دفاعیه تحویل دادگاه بدهم؟

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام فقط تبادل لوایح صورت می گیرد و غیر از آن دادگاه تجدید نظر نمی پذیرد اعتراض شوهرتان برای شما ارسال و ابلاغ می شود و شما فرصت دارید ظرف 10 روز جواب و دفاعیه را بع دادگاه بدوی ارسال کنید