مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی _ جرم در فضای مجازی

سلام ببخشید یک تبچی در تلگرام عکس های من رو از پروفایلم برداشته و گذاشته پروفایل خودش.
میخواستم بدونم میتونم متوقف کنم این ربات رو؟ شنیدم فقط سازنده ش میتونه متوقفش کنه
تنها چیزی که دارم ایدی اون تبچی ست.
میتونم شکایت کنم یا کاری از دستم برمیاد؟ یا خود تلگرام میتونه این ربات رو از کار بندازه؟
چون این تبچی داخل گروه های مختلف میره و عکسای من رو پروفایلش هس و من دخترم و اینکه عکسام پخش شه اذیتم میکنه
لطفا بگین خیلی نگرانم

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

به پلیس فتا گزارش کنید