مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام.یک فقره چک دست یکی از بستگان نزدیکم داشتم به مبلغ نه میلیون تومان که باهم به توافق رسیدیم اصل پول و سود پول را بصورت اقساطی به ایشان پرداخت نمایم. پس از واریز 22 میلیون تومان به حساب ایشان درخواست دریافت چک را کردم که ایشان مجددا طلب سود بیشتری کردند و من از پرداخت خودداری کردم. ایشان چک بنده را برگشت زدن و در دادگاه حقوقی طرح شکایت کردند. در دادگاه مدعی شدم که مبلغ را به حساب ایشان واریز کردم. قاضی طلب مدرک کرد که بنده پرینت بانکی ارائه کردم و قاضی قبول کرد ولی گفت باید کارشناسی بشه و اگر کارشناس تائید کنه که این مبالغ از حساب شما به حساب ایشان واریز شده رای به نفع شما صادر خواهد شد.دو ماه طول کشید تا نظریه کارشناسی اعلام بشه و کارشناس واریز مبالغ را تائید کرد ولی زمانی که جواب کارشناسی به دادگاه رسید قاضی شعبه عوض شده بود.قاضی جدید نه پرینت را قبول کرد و نه نظر کارشناس رسمی قوه قضائیه را. و چون حدودا 6سال از زمان طرح شکایت میگذشت با توجه به درخواست شاکی مبنی بر دریافت تاخیریه بنده را محکوم به پرداخت 30 میلیون تومان کرد که بنده درخواست اعسار دادم قرار بر این شد که در 6 قسط پرداخت نمایم که تا الان مبلغ 23 میلیون پرداخت کردم.
سوال بنده این است که آیا میتوانم با داشتن پرینت بانکی و تائیدیه کارشناس از ایشان شکایت مطالبه وجه نمایم؟
آیا با توجه به این که ایشان هیچگونه مدرکی به غیر از همین از بنده نداشته و ندارد رای به نفع بنده صادر خواهد شد؟
پیشاپیش از زحمات و راهنمایی شما تشکر میکنم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

اگر توافقتان کتبی بوده باشد بلی ولاغیر.یاالله

یک وکیل

با سلام،وجود چک در دست دارنده چک به معنای این است که وجه چک به ایشان پرداخت نگردیده و همچنان طلبکار هستند.عمل ایشان البته مصداق عمل داراشدن من غیر حق است و اگر شما هیچ رابطه تجاری دیگر با ایشان ندارید و صرفا تنها همین چک بین شما رد و بدل شده است با توجه به نظر کارشناس شاید بتوانید در دعوای مطالبه وجه پیروز شوید.