مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی

با سلام بنده خودروی را 2سال پیش خریداری کردم به صورت نقدی ولی صاحب قبلی خودرو را به صورت قسطی خریداری کرده بود و قرار شده بود کلیه اقساط به موقع پرداخت کنه ولی الان از شرکت فروشنده استعلام گرفتم و ایشان هیچ کدوم از اقساط را پرداخت نکرده. ضمنا یک فقره چک در قبال کل مبلغی که پرداخت کرده ام گرفته ام. اکنون چگونه از آن شکایت کنم.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اینکه مالک قبلی ثمن المعامله را پرداخت کرده یاخیر ربطی به شماندارد شما می توانید کسی راکه سندرسمی بنامش است را دعوای الزام به تنظیم سندرسمی مطرح کنید